Bell Schedules

PCMS Regular Bell Schedule
Description / Period Start Time End Time Length
First Bell 7:35 AM
Tardy Bell 7:40 AM
Morning Meeting 7:35 AM 7:50 AM 15 min
1st Period 7:50 AM 8:43 AM 53 min
2nd Period 8:46 AM 9:39 AM 53 min
3rd Period 9:42 AM 10:35 AM 53 min
Break (Specialty Area) 10:38 AM 10:48 AM 10 min
4th Period 10:51 AM 11:44 AM 53 min
5th Period 11:47 AM 1:07 PM 80 min
A Lunch 11:47 AM 12:11 PM 24 min
B Lunch 12:00 PM 12:24 PM 24 min
C Lunch 12:16 PM 12:40 PM 24 min
6th Period 1:10 PM 2:03 PM 53 min
7th Period 2:07 PM 3:00 PM 53 min